Kwaliteit bij ToFF-Shoes
Wat kan je verwachten aan kwaliteit bij ToFF-shoes
ToFF-shoes biedt op 3 belangrijke punten kwaliteit.
1. Op het gebied van advies.
Alle personeelsleden van ToFF-shoes zijn opgeleid om jou de best passende schoenen te kunnen adviseren. Mocht je meer advies nodig hebben omdat jij bijvoorbeeld last hebt van pijn of vermoeidheid in je voeten dan kan je terecht bij onze basispodologe. Middels een voetspiegel en een blik op de manier van lopen kan zij indien nodig kleine aanpassingen in schoenen aanbrengen om de stand van jouw lichaam te ondersteunen dan wel licht te corrigeren.
2. Op het gebied van de produkten
Alle produkten worden zorgvuldig geselecteerd. Bij de inkoop van bijvoorbeeld de schoenen wordt namelijk eerst altijd gekeken naar de materialen, de afgewerkte randen, de stevigheid en de stabiliteit van de schoenen. Bepaalde merken zullen wij niet verkopen omdat je als klant dan meer voor de naam van het merk betaald dan voor de kwaliteit van het produkt.
3. Op het gebied van service.

Wij weten als geen ander dat een schoenaankoop een momentopname is. Het is dan ook belangrijk om het produkt thuis uit te kunnen proberen. ToFF-shoes geeft jou de mogelijkheid om binnen 8 dagenhet produkt weer te retourneren mits deze niet buiten is gedragen en of beschadigd is. Je kunt dan kiezen om het geld terug te ontvangen of het produkt om te ruilen. Uitzondering zijn wel de afgeprijsde produkten. Deze kan je wel ongedragen en onbeschadigd terug brengen maar dan ontvang je een tegoedbon.
Het kan zijn dat de schoenen die je hebt gekocht iets mankeren. Je kunt de schoenen dan ter beoordeling bij ons langs brengen. Mocht het een fabricagefout betreffen dan mag je een ander paar schoenen komen uitzoeken.
Mocht het mankement zijn ontstaan vanwege onjuist gebruik dan kunnen wij afhankelijk van de klacht proberen om dit mankement zelf voor jou te herstellen als service van de zaak.